Преди дни стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са ударили джакпота с договор с Netflix за близо 100 милиона долара. И, знаейки миналото на херцогинята, веднага ни изникна логичният въпрос дали няма да я видим отново в ролята на актриса.

Принц Хари, Меган Маркъл, Netflix и сделката им с платформата

Колко ще вземат Меган и Хари от Netflix

Тепърва ще научаваме подробности

В споразумението между кралската двойка и платформата обаче ясно е упоменато, че двамата с Хари ще бъдат само в ролята на продуценти на различни документални филми и предавания.

Херцогът и херцогинята на Съсекс искат да произвеждат съдържание, да имат канал, по който да разказват своите истории, защото имат добър нюх за откриване на наистина интересните. Искат хората да ги чуят и знаят, че с думите си могат да постигнат много.

Снимка 480341

Източник: GettyImages

Затова и Маркъл надали ще се изкуши да изиграе някоя роля, различна от тази на разказвач или интервюиращ. Според ръководството на Netflix, съдържанието, което предстои да създадат с кралската двойка, ще бъде едно от най-вълнуващото за следващата година, предава Bang Showbiz.

Очакваме "широк спектър от развлечения", който ще засяга теми, вълнуващи както Хари и Меган като двойка, така и всеки поотделно. То ще информира и ще "дава надежда". Е, вече нямаме търпение за първия продукт на този мултимилионен договор.