Тази седмица горещата новина от кралския двор бе, че принц Чарлз е заразен с коронавирус. С нея дойде и любопитството какви ще са реакциите на останалите членове на семейството.

Разбира се, най-трудно му е на принц Хари, който е на хиляди километри от роднините си. Първоначалното му желание моментално да се върне във Великобритания е било попарено от Меган и здравия й разум, говорещ, че и без това няма как да помогне на баща си в тази ситуация.

Пандемията от COVID-19 обаче е успяла да заздрави връзката между херцога на Съсекс и неговия по-голям брат. Двамата се чуват редовно и Хари е в готовност при необходимост да се върне в кралския двор, за да застане начело с батко си в извънредната ситуация.

Снимка 464264

Източник: GettyImages

Тогава обаче ще трябва да прескочи волята на съпругата си, което определено е необичайно за него. Според британски медии, в разгара на разпространението на новия коронавирус по целия свят, Хари и Меган са предприели сериозна крачка, която също може да се определи като неразумна. Този път обаче идеята е на Маркъл.

Херцогът и херцогинята са напуснали временния си дом от последните няколко месеца на канадския остров Ванкувър и са заминали за Лос Анджелис. Именно това бе първоначалната им идея за Мегзит, а Канада - само първата стъпка по дългия път, пише Daily Mail.

Снимка 465277

Източник: GettyImages

Двойката е била притеснена, че САЩ и Канада може да затворят границите си за неопределено време и са решили да действат на момента. Меган има американско гражданство и за нея преместването не е проблем. За влизането на Хари в страната обаче явно са ползвали политическите си връзки.

Коронавирусът, принц Хари и ще се върне ли по спешност в кралския двор

Ще се върне ли Хари в кралския двор

Някой май има нужда от него

Сега двамата, заедно с десетмесечния си син Арчи, ще трябва да бъдат под карантина в новия си американски дом. Но поне ще са близо до майката на Маркъл, а и до новосформирания си екип от пиари и агенти, който занапред ще движи ангажиментите им както в сферата на благотворителността, така и на шоубизнеса.