Принц Хари и Меган Маркъл отново са заедно и полагат основите на своя нов живот в Канада. Откакто замина за страната, херцогинята на Съсекс на няколко пъти попадна в полезрението на папараците, които целенасочено я преследват.

По време на шестседмичния престой на семейството в Канда преди да оповестят, че там ще е новият им дом, никой не посмя да ги потърси и да им прави снимки без тяхно разрешение. Но сега представителите на медиите видимо са се активизирали.

За пореден път Хари и Меган успяха да накарат света да говори за тях, затова не е никаква изненада, че папараците са отново по петите им. Нищо че именно да избягат от тях, бе едно от желанията, с които те напуснаха Острова.

Снимка 462766

Източник: GettyImages

След последните кадри на Маркъл, разхождаща кучета и бебе Арчи в парк във Ванкувър, адвокатите на двойката са се закалили да повдигат съдебни дела срещу медиите, позволили си да пратят фотографи да ги следят.

Като тези, които буквално изскочили от храстите пред Маркъл, за да я щракнат усмихната до уши. Или пък тези, които са се опитали да я заснемат в новия й дом с обектив за далечни снимки, но са хванати от охраната, пише Sky News.

Меган Маркъл, разходките с Арчи и пристигането на принц Хари в Канада

Хари и Меган вече са щастливи

Но критиките не спират

Със сигурност този непрекъснат тормоз не бе част от плановете на Хари и Меган за спокоен живот в Канада. Но пък ако са очаквали и всички да спрат да се интересуват от тях, след като напуснат кралския двор, значи са били в голяма грешка.