Принц Хари и Меган Маркъл не са част от кралския двор вече повече от година, но отношенията им с него продължават да са все така дискутирана тема. И всичко е по-скоро на базата на предположения, отколкото на доказани факти, защото никой отвътре не иска да коментира темата.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще получат ли прошка от Камила Паркър

Ще прости ли Камила на Хари и Меган

С какво я ядосаха

Покрай премиерата на новото, допълнено издание на книгата Finding Freedom, един от авторите - Омид Скоби, даде телевизионно интервю, в което разкри своята позиция за настоящите отношения в бившата Фантастична четворка на кралския двор. По думите му, те са си все така близо до точката на замръзване и няма и защо да се очаква нещо различно.

Наскоро отново се заговори, че Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са съумели да стопят ледовете помежду си, най-вече покрай раждането на Лилибет Даяна. Но Скоби е категоричен, че дори между двете да няма конкретна причина да не си общуват, те просто следват модела на поведение на своите съпрузи.

Снимка 537372

Източник: GettyImages

Авторът е доста скептичен, че ще видим отново заедно Хари, Меган, Уилям и Кейт. За него този състав е бил обречен на провал, защото помежду им никога не е имало равноправие. А желанието на херцога и херцогинята на Съсекс да бъдат като тези на Кеймбридж им изигра лоша шега, предава E.T.

Според друг кралски експерт пък - Джонатан Сачердоти, в кралското семейство има различен подход към Хари и Меган от страна на неговите членове, затова и е трудно да се постигне някакво помирение.

Принц Хари, Меган Маркъл и има ли напрежение между тях и кралица Елизабет Втора

Какво раздели отново Хари, Меган и кралицата

Само слухове или нещо повече

Докато принцовете Уилям и Хари държат да се изяснят всички неточности и да опровергаят неверните твърдения на принц Хари, кралица Елизабет Втора предпочита да се избягват подобни спорове. Но едно е сигурно - всички са притеснени от това какво още имат да разкрият херцога и херцогинята на Съсекс.