Принц Хари и Меган Маркъл вече няколко месеца живеят в САЩ. Ако преместването не е проблем за Меган, която е родена и израснала в Америка, то за принц Хари нещата със сигурност стоят по малко по-различен начин.

Принц Хари, Меган Маркъл, Black Lives Matter и новият приоритет на херцога и херцогинята на Съсекс

Хари и Меган сменят посоката

Приспособяване към ситуацията

Все пак херцогът на Съсекс заряза семейството си и всички близки, за да отиде на чуждо за него място, където тепърва ще създава контакти и нови приятелства. Според The Sun обаче принц Хари вече работи в тази посока, като от известно време е започнал да общува и с Лайза Минели.

Снимка 483868

Източник: GettyImages

Източник на изданието твърди, че певицата е потърсила Хари, за да му предложи помощ и подкрепа в този тежък за него момент. Тъй като Лайза Минели е била приятелка с принцеса Даяна, тя е сметнала за свой дълг да предложи своята подкрепа на нейния син.

Така двамата са започнали да прекарват все повече време заедно, да си говорят на различни теми, включително и за принцеса Даяна, което се отразило добре на херцогът на Съсекс. Според изданието  той започнал да чувства много близка певицата, която с топлото си отношение към него и поведението си започнала да му напомня за собствената му майка.

Принц Хари и страхува ли се за бъдещето на сина си Арчи

Страхува ли се принц Хари за бъдещето на Арчи

Притесненията на един загрижен баща