В последния ден на 2019 г. някои нямат търпение да седнат на празничната трапеза, отрупана с ястия. Други пък предпочитат да наблягат на чашката, за което вероятно съжаляват на следващия ден. Но, човещинка е, случва се на всеки.

Да, и на звездите се случва, дори вероятно по-често, отколкото на нас. И тъй като имат стабилен тренинг, някои от тях имат и своите добре изпитани оръжия срещу дискомфорта на деня след препиването. Ето някои от тях, които може да ни звучат малко странно, но изобретателите им се кълнат в тях.

Принц Хари

До преди да срещне Меган и да създаде семейство, принцът си беше заклет купонджия. И като такъв, доста често му е било лошо на сутринта. Според хора от обкръжението му, в подобни моменти той успява да си върне силите и разума с... ягодов шейк. Със сигурност нямаме против да опитаме.

Клоуи Кардашиян

Още една видна купонджийка, на която няма как да не вярваме. След тежка нощ, сестрата Кардашиян прави кратка йога, за да успее да се отърве от токсините и тяхното влияние върху организма й. Най-силно ни препоръчва позата "дете".

Гуинет Полтроу

Актрисата има малко по-екстремен начин да сe бори с махмурлука. Тя пълни вана с толкова гореща вода, колкото може да търпи. Добавя и сода бикарбонат. А след като се натопли добре, скача под ледения душ за една минута. Така повтаря упражнението няколко пъти, докато се почувства преродена.

Лейди Гага

Тя предпочита да се подготви подобаващо за тежката нощ, а не след това да се чуди какви мерки да взима. Обилна закуска и зеленчуков сок са сред нейните фаворити. А на следващата сутрин е категорична, че доброто изпотяване от кратка тренировка е най-добрият начин за изхвърлянето на токсините.

Кара Делевин

Тя залага предимно на почивката - цял ден в леглото и една голяма купа със спагети, пише Glamour.

Бърз сандвич с яйце или перфектната закуска за 1 януари

Идеалната закуска за 1 януари

Готов за по-малко от пет минути

Кейти Пери

Спрайт, медитация, много сън и някой и друг бургер - звучи ни повече от добре.