Всички очакваме с нетърпение септемврийския брой на Vogue, в който Меган Маркъл се е вихрила като редактор. А като един истински обичащ и подкрепящ съпруг, принц Хари също е взел участие във важния за нея проект.

В изданието ще бъде публикуван разговорът на принц Хари с британския етолог (специалист по поведението на животните) и природозащитник Джейн Гудол, на която Меган отдавна се възхищава.

Двамата си говорят открито по редица теми, по които херцогът на Съсекс споделя своите възгледи.

Докато чакаме да прочетем целия разговор, който със сигурност ще е доста интересен, можем да изведем като акцент от него признанието на Хари за това колко деца мислят да имат с Меган.

По думите му, двамата планират само още едно дете. Решението им е свързано с опитите да спрат разрушението на планетата и да подпомогнат опазването на околната среда.

Снимка 422269

Източник: Facebook / The Royal Family

Съпрузите са поддръжници на кампанията "Спри на две". Родителството е променило мирогледа на принц Хари и днес той се замисля, че всеки човек произвежда по близо 59 тона въглеродни емисии годишно. И когато с Меган имат две, а не три деца, това е добре за природата.

Тази позиция на херцога на Съсекс веднага бе контрирана с навика на младото кралско семейство да използва частни самолети за кратки, но чести пътувания. А вредата от тях за атмосферата е ясна, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям и Кейт Мидълтън - истината за раздялата им

Уилям и Кейт ли изоставиха Хари и Меган

Не всичко е каквото изглежда

Виждането на принц Хари е в контраст и с трите деца на брат му Уилям и четирите на кралицата. Как ли е реагирала Елизабет Втора на това изказване...