Любовният живот на принц Чарлз май няма да спре да ни вълнува, въпреки че от дълги години нищо особено не се случва в него, защото е женен за Камила Паркър. Но предишният му брак с принцеса Даяна и всички подробности около него продължават да са не по-малко любопитни от новините за принц Хари и Меган Маркъл например.

Сега връщаме лентата още по-назад, преди брака на Чарлз и Даяна. Според разкрития от книгата "The Making Of A Royal Romance", бъдещият британския крал е имал връзка с по-голямата сестра на Лейди Ди - Сара Спенсър.

Лейди Сара Спенсър

Източник: GettyImages

Лейди Сара Спенсър

Авантюрата им е кратка и включва обща ски ваканция. Скоро след това Даяна успява да привлече вниманието на принц Чарлз по време на приятелско барбекю събиране. А най-интересното е, че именно Сара ги запознава. Тя дава и благословията си за връзката им впоследствие.

Все пак, Сара е разбрала от личен опит, че принц Чарлз е добра партия. Докъде точно са стигнали техните отношения и защо не са прераснали в нещо повече, можем само да гадаем. Но явно съдбата си знае работата и Даяна е била правилната жена за Чарлз. Поне в онзи момент.

Как Даяна разори принц Чарлз с развода

Как Даяна разори принц Чарлз с развода

И за това ли плати с живота си

А Сара Спенсър и до днес е близка приятелка на кралското семейство и присъства на всички по-големи събития, пише Express.