Животът на принцеса Даяна продължава да ни вълнува дори повече от две десетилетия след смъртта й. Бракът й с принц Чарлз бе най-коментираната тема на времето си, а и до днес продължават да изплуват нови и все така интересни подробности от него.

Сега те идват от бившата кралска готвачка Каролин Роб, която е имала честта да приготвя храната на Чарлз и Даяна, докато малките Уилям и Хари обикалят наоколо. Ето какво разкри тя в интервю пред Sunday Times.

По думите й, принцеса Даяна е била всичко друго, но не и претенциозна. Тя е предпочитала по-прости ястия, като салати, пълнени патладжани, агнешко и други. На Чарлз обаче било по-трудно да се угоди. Той винаги е изисквал от Каролин Роб и екипа в кухнята да му се приготвят само ястия със сезонни продукти, за да бъдат възможно най-свежи.

Принц Уилям, Chelsea Harbour Club и мястото, което му напомня за принцеса Даяна

Уилям се върна на любимото място на Даяна

Спомените са живи

А и принца, и принцесата, и децата им, са били големи фенове на сладките изкушения. Дори Лейди Ди е позволявала на Хари да закусва тарт, за което вероятно мнозина биха я осъдили. И до днес готвачката си пази писани на ръка бележки от спокойната госпожа Спенсър, която често й е благодарила за удоволствието, което й е доставила с вкусните ястия.