Докато чакаме да разберем дали кралица Елизабет Втора ще абдикира от престола преди смъртта си и ще отстъпи короната на сина си Чарлз, името на принца бе забъркано в друга интересна история.

Няма нужда да връщаме лентата назад към брака му с Даяна и всичко, което последва от него. Но преди дни на корицата на австралийското списание New Idea се появи заглавие, информиращо за предстоящ развод между Чарлз и Камила.

Бъдещият английски крал бил получил това, което иска, а сега вече е подал документи за официална раздяла с жената, заради която се разведе преди години с принцеса Даяна. Дори се е обърнал за правна помощ към същия адвокат, който през 1996 г. го разведе с покойната му бивша жена.

Снимка 401782

Източник: GettyImages

Тези слухове "от източници в двореца" много добре паснаха на липсата на Камила Паркър по време на коледните изяви на кралското семейство в Сандрингам в края на декември. защото така и не разбрахме дали наистина не бе до съпруга си заради настинка, както обясниха от двореца, пише Express.

А от австралийското списание логично отбелязват, че докато целият свят се интересува от Меган и Кейт, в двореца могат незабелязано да се случат много по-големи драми, отколкото тези между херцогините. Новината за развода пък умишлено не се оповестява по изричното нареждане на кралицата.

Принц Чарлз, принцеса Даяна, сестра й Сара и един любовен триъгълник

Имал ли е връзка принц Чарлз със сестрата на Даяна

Сложен любовен триъгълник

Говорителят на Clarence House, където живеят принц Чарлз и Камила Паркър, отговори прекалено лаконично на слуховете за развода им, заявявайки, че не е нещо, което ще коментират. Или ще се окаже истина, или не...