Както изглежда, принц Чарлз и неговата съпруга Камила се подготвят за предстоящия Ден на Свети Патрик. Празникът се отбелязва всяка година в Обединеното кралство на 17 март.

Камила Паркър, принц Чарлз и приемът в семейния им дом Кларънс Хаус

Милите спомени, които пазят Камила и Чарлз

Херцогинята на Корнуол открехна вратите на дома си

По време на посещението си преди ден в Ирландския културен център (ICC) в Лондон, по случай неговата 25-годишнина, наред с официалните си задължения, които включваха запознаване с историята на центъра и обиколка на намиращите се там съоръжения, Чарлз реши и да се позабавлява.

На снимките, направени по време на събитието, се вижда как принцът се опитва да напълни идеалната халба бира от крана с наливната "Гинес", който се помещава в центъра. Но явно той изпитва известни затруднения, въпреки че му е казано как точно, докато налива бирата, да наклони чашата под правилния ъгъл.

Снимка 566965

Източник: GettyImages

Несръчните му опити предизвикаха много усмивки у съпругата му Камила - особено когато Чарлз отпи глътка още преди бирата да се е утаила и част от пяната остана върху носа му. Камила дискретно му показа какво се е случило, което от своя страна също накара принца да избухне в смях.

Снимка 566964

Източник: GettyImages

Освен че опита вкусната бира, по време на обиколката на центъра двойката успя и да посвири на ирландския традиционен музикален инструмент - барабана бодран, както и да види изпълнение на характерни народни танци.

Принц Чарлз, Камила Паркър и какво ще се случи, когато застанат начело на монархията

Какво ще се случи, когато Чарлз стане крал

Предстоят интересни времена

Културният център е домът на ирландската култура в Лондон. През годините на съществуването си той организира множество културни събития и представления от различни форми на изкуството като музика, филм, театър, литература и визуални изкуства, пише People.