Спомняме си Прея още с първата ѝ повява в първия сезон на музикалното състезание X Factor през 2011 г. Оттогава тя извървя дълъг път, създаде много авторски парчета и успя да се наложи на българската музикална сцена. В момента е посветила времето си основно в работа си с бенда на Шоуто на Николаос Цитиридис.

Колкото и да е заета обаче, Прея успява да намери време и за малко пътувания в компанията на любимия си човек. А едно от последните ѝ е свързано с огромна изненада, която тя самата едва ли е очаквала.

От профила й в социалните мрежи разбираме, че Прея се е сгодила за колегата си музикант Евден Димитров.

На снимките тя показва годежен пръстен, а един от хаштаговете гласи: #engagementring (годежен пръстен - бел. ред.). От тях става ясно също, че двамата са си казали "Да" в Града на любовта - Париж.

"Имаш добър вкус", пише тя към кадрите от щастливото събитие, на които позира с половинката си.

Евден Димитров е басист. Завършил е Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров", където е и асистент. Участвал е в записите на много от албумите на известни музиканти, след които Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и др. От профила му в Instagram разбираме, че преди дни е издал и дебютния си албум TENSION/RELEASE.