Отношенията между Диана Димитрова и Юлиан Вергов продължават да бъдат все така обтегнати. На 15 март актьорът сподели за първи път официалната си позиция във връзка с обвиненията на актрисата, че е била жертва на насилие.

Диана Димитрова и новият ѝ коментар във Facebook, след официалната позиция на Юлиан Вергов

Диана Димитрова има още какво да каже на Юлиан Вергов

Защо актрисата не е съгласна с думите му

В писмо, изпратено до медиите, той надълго и нашироко представя своята версия на историята и начина, по който се чувства, като уточнява, че единственият конфликт, който е имал с колежката си Диана Димитрова, е чисто словесен. Актрисата твърди, че проявеното към нея насилие става пред очите на екипа на сериала "Откраднат живот" по време на снимките на четвърти сезон.

"Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Facebook от дата 28.11.2022 г., че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали, заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт", пишат в официално писмо до медиите от "Откраднат живот".

Те продължават с думите, че макар Диана Димитрова да твърди, че ѝ е бил нанесен побой, за което прилага и снимки, от екипа заявяват, че никой от тях не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата.

Захари Бахаров, Теодора Духовникова и актьорите, които подкрепиха Юлиан Вергов в скандала с Диана Димитрова

Актьорите, които подкрепиха Юлиан Вергов

Ето какво имат да кажат....

"Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че й е нанесен побоя", се казва още в изказването, в което имената си оставят 31 души от "Откраднат живот".