На 5 август преди 21 години Пиърс Броснан и Кийли Смит увековечават любовта си със заветното "да". А след толкова време, тя сякаш е по-жива от всякога. Броснан реши да сподели снимка в Instagram, с която отбеляза годишнината от сватбата им.

Пиърс Броснан, The Last Rifleman и неузнаваемият му вид за ролята във филма

Пиърс Броснан е неузнаваем

Така досега не го бяхме виждали

"Мога да направя всичко това отново. Честита годишнина, моя любов Кийли, танцувахме онази вечер и все още танцуваме танца. Бих направил всичко това отново", гласи постът на Броснан.

Публикацията събра хиляди харесвания и коментари от приятели, близки и почитатели. Намериха се и такива обаче, които да споделят колко различно изглежда Кийли сега в сравнение с времето, когато са се оженили през 2001 г.

Това стана причина 69-годишният ирландски актьор да защити Кийли, като се обърне към всички, които са направили неприятни коментари за фигурата на съпругата му, пишат от Daily Mirror.

Като истински джентълмен, Броснан обяснява, че обича жена си точно такава, каквато е. По този повод той дори разказва, че техен близък приятел предложил да помогне на Кийли с операция за отслабване. И двамата обаче веднага отхвърлили предложението му.

Пиърс Броснан, Кийли Смит, сватба и как актьорът отбеляза годишнина от големия ден

Пиърс Броснан с прочувствено послание към жена си

Времето лети неусетно, когато сме влюбени

"Аз обичам всяка извивка на тялото й. Тя е най-красивата жена в моите очи. А също и затова, че роди нашите пет деца", споделя Пиърс Броснан. "Преди я обичах заради личността й, не само заради красотата й, а сега я обичам още повече, защото е майка на децата ми. И аз много се гордея с нея и винаги ще се стремя да бъда достоен за нейната любов".