Сватбата на Приянка Чопра и Ник Джонас се превърна в събитието на уикенда с прекрасната традиционна церемония, която младоженците си спретнаха.

Приянка Чопра, Ник Джонас и една голяма, луда, индийска сватба

Моята голяма луда индийска сватба

Приянка Чопра, Ник Джонас и една оживяла боливудска приказка

Красивите им снимки обаче не се понравиха на организацията за защита на животните PETA, която ги обвини, че с изпълнението на един ритуал, са проявили жестокост към невинни животни.

PETА Индия нападна младоженците, че по време на церемонията са проявили нехуманно отношение към животните, и по-точно - че са използвали за яздене слонове и коне на сватбата си в Раджастан, Индия.

Един от представителите на PETA в Индия сподели в официални изявление в понеделник, че по никакъв начин не може някой да изглежда по-бляскав или богат, когато с действията си насърчава жестокост към животните, които нямат друг избор, освен да служат.

Според индийската традиция за откриване на сватбената церемония, младоженецът, заобиколен от семейството, се вози на декориран кон или слон по време на шествието до мястото, където е булката.

По думите на PETA, за да се контролира животното, се използват остри приспособления, които му причиняват голяма болка, а Организацията смята, че това е недопустимо не само към слоновете, но и към конете.

За момента Приянка Чопра и Ник Джонас не са отговорили на нападките срещу тях.