Преди няколко дни Паулина Порижкова и Арън Соркин решиха да направят официалния си дебют като двойка. На церемонията по връчването на Оскарите, разбира се.

Паулина Порижкова, Арън Соркин, Оскари 2021 и заедно ли са двамата

Новата двойка, която се появи на Оскарите

Заедно ли са Паулина Порижкова и Арън Соркин

Тогава разбрахме, че двамата са заедно от няколко месеца, но до този момент въобще не беше известно, че между модела и режисьора има нещо.

Колкото и красива да беше роклята на Порижкова, за нас не може да се мери с тази на Мария Бакалова, но това е друга тема. В специален пост в Instagram половинката на Соркин реши да разкрие и защо е избрала именно тази рокля.

Паулина Порижкова шеговито пише, че я е намерила в гардероба си и една от причините да я облече е, че в нея прилича много статуетката, която се връчва на Оскарите. И ако любимият ѝ, който беше номиниран в категорията за най-добър оригинален сценарий, не спечели, то поне да се върне у дома с жива статуетка.

Паулина Порижкова, Vogue Чехословакия и голата ѝ снимка за корицата на списанието

Паулина Порижкова е гола, секси и уверена на 56

Какво иска да ни каже моделът с корицата на Vogue Чехословакия

Пояснява също така, че роклята е на поне 15 години и е на Dolce Gabbana. Паулина обаче се оплака от вентилацията в залата, защото според нея е било много студено, но пък Арън Соркин се е погрижил да я стопли.