От началото на април 79-годишният Робърт де Ниро и 45-годишната Тифани Чен са горди родители на момиченце. То носи името Джиа Вирджиния Чен-Де Ниро. Самият актьор разкри щастливата новина през май в интервю за ET Canada, в което говори за новия си филм и за бащинството.

Приятелката на Робърт де Ниро, Тифани Чен, разкри, че малко след раждането ѝ е била поставена диагноза

Диагнозата, с която се сблъска приятелката на Робърт де Ниро след раждането

Тифани Чен влиза в болница малко сред раждането

Първото интервю на майката на бебето пък бе на 14 юли, петък, за CBS Mornings, където тя разкрива, че малко след раждането е претърпяла стряскащ здравословен проблем. Тифани Чен уточнява, че е била диагностицирана с парализа на Бел, като симптомите е започнала да усеща вече като се е прибрала у дома след родилното.

"Почувствах леко изтръпване, просто започнах да се вцепенявам. И тогава осъзнах, че усещам лицето си странно. Не знаех какво е това, което изпитвам. Чувствах се странно ", обяснява тя. И допълва, че дори и лицето ѝ в един момент е променило вида си. Чак когато обаче вече не може и да се храни, решава да се обади на лекар. "В момента, в който влязох в болницата, загубих всички лицеви функции."

В интервюто си за CBS Mornings Тифани Чен прави и друго много лично разкритие, като споделя две снимки на малката Джиа. На едната от тях е само дъщеричката ѝ, а на другата пък де Ниро я е гушнал и ѝ се радва.

На въпроса на журналистката как се е променил животът им след раждането на бебето, Тифани Чен отговаря, че сега е "много по-забавен".

"Джия, кой е любимият ти филм на Робърт де Ниро?", пита шеговито журналистката. "Онзи в родилната зала, в който аз съм звездата", казва приятелката на актьора.

За първи път се заговори, че Тифани Чен и Робърт де Ниро се срещат през август 2021 г. Те обаче са работили заедно още през 2015 г., когато снимат филма "Обратно в играта". Тифани Чен, която е инструктор по бойни изкуства, казва за актьора, че е имала и по-добри ученици от него, но и него все пак го е бивало.

Защо Робърт Де Ниро все още не е запознал децата си с 2-месечната си дъщеря

Защо Робърт Де Ниро все още не е запознал децата си с 2-месечната си дъщеря

И какво е да си осъзнат родител

Това, което приятелката на Робърт де Ниро най-много оценява в него, е любовта му към семейството. "Това може да ме накара да се насълзя", признава тя.