През февруари тази година риалити звездата Парис Хилтън получи поредното романтично предложение за брак и в момента е сгодена за четвърти път.

Парис Хилтън, Картър Реум и романтичното предложение за брак на рождения й ден

Парис Хилтън каза "да"

Дано четвъртият път е за щастие

Като всяка бъдеща младоженка, и Парис е в предсватбена треска и чертае планове за голямото събитие.

В разговор с Джейсън Гей за фестивала The Future of Everything, който организира Wall Street Journal, 40-годишната звезда споделя някои детайли от предстоящата сватба с Картър Реум, както и какви са бъдещите й професионални планове.

Неведнъж Парис Хилтън е влизала в ролята на диджей на редица партита, но на големия ден няма да се качва на пулта. Тя смята, че вероятно ще е толкова стресирана, че някой друг ще пуска музиката.

За щастие, Парис не страда от липса на избор и много приятели вече са й се обадили с предложение да бъдат диджеи на сватбата й. "Така че имам цял списък с хора, които искат да го направят. Мисля, че... просто ще бъда булката", категорична е Хилтън, поне засега.

Но по всичко личи, че Парис не мисли само за предстоящата сватба, а планира и завръщането си в ефира на стрийминг платформата Peacock с нова документална поредица - Paris in Love. Както подсказва и самото заглавие, тя ще разказва любовната й история с настоящия й годеник.

До този момент Парис Хилтън е отхвърлила много предложения за участия в различни предавания. Тази си своя реакция тя обяснява с думите: "Бях в толкова различен момент от живота си, въпреки че беше само преди година и половина. Бях необвързана, някак тъжна..."

Но никога не е била по-щастлива и "горда", отколкото в момента - днес тя се чувства като "отворена книга" и иска да сподели какво чувства пред своите почитатели.