В последните години Памела Андерсън поддържа старата си слава с някоя и друга провокативна снимка в социалните мрежи, както и с откровения за личния си живот.

Наскоро звездата от "Спасители на плажа" приключи брака си с продуцента Джон Питърс. Двамата бяха законни съпруг и съпруга едва 12 дни, а раздялата бе придружена с взаимни обвинения, от които и така и не стана ясно кой крив и кой - прав.

А Андерсън очевидно има още много какво да ни разкаже и тепърва ще го прави - благодарение на новата платформа Jasmin.com. Тя се похвали, че влиза в ролята на креативен директор на сайта, който има за цел да среща потребители с инфлуенсъри и звезди, за да могат да си говорят откровено за нещата от живота.

В свое интервю, цитирано от Daily Mail, в което говори за новото си начинание, актрисата отново навлезе в лични подробности и призна, че винаги хем е влюбена, хем едновременно е и с разбито сърце.

"Майка ми ми е казвала, че това никога няма да се промени", заяви Андерсън, която очевидно не може да живее без тръпка в сърцето, но винаги любовта върви ръка за ръка с разочарованието.

Памела Андерсън, хората, животните и последното изказване на актрисата

Защо Памела намрази хората

Голямо разочарование

Категоричното доказателство за това са браковете зад гърба на блондинката. Освен последния, който бе рекордно кратък, тя има още четири, два от които с Рок Саломон. А най-дълго бе омъжена жена с Томи Лий - цели три години.