Честно казано, вече забравихме, че миналата седмица беше Хелоуин. Многото снимки на известни личности обаче старателно ни го припомнят.

Изабел Гулар, Алесандра Амброзио и секси тоалетите им за Хелоуин 2019

Хелоуин не е бил толкова страшно секси

Изабел Гулар и Алесандра Амброзио ни оставиха без кръв

Повечето от тях бяха толкова секси, че нямаме нищо против ежедневно да им гледаме снимките. Костюмът на Памела Андерсън за празника също не прави изключение в това отношение.

Тя се беше маскирала като индианка. Костюмът ѝ е съставен от чифт бельо и традиционно индианско украшение за глава. Не сме сигурни, че индианците са се обличали точно по този начин, но идеята на Памела е ясна.

Оказва се обаче, че много от феновете ѝ смятат този костюм за обиден. Според тях, по този начин Памела Андерсън не само че потъпква тази култура, но се опитва и да я присвои. 

Памела Андерсън, Адил Рами, MLS  и как актрисата проваля кариерата на футболиста

Отмъщението на Памела Андерсън

На това му се казва отмъщение по женски

Памела Андерсън, разбира се, не остана длъжна, но вместо да се впуска в дълги и широки обяснения реши да подходи по различен начин. Тя сподели статията The Illogic of Cultural Appropriation на проф. Майкъл Рапапорт, преподавател по право в университета в Сан Диего, според която няма такова нещо като културно присвояване.

Бела Хадид, Хелоуин 2019, Жената котка и какво накара модела да се чувства мръсна

Защо Бела Хадид има нужда от душ

Да, да, и ние така

Според FOX News, обаче някои потребители на Twitter, които са нападнали Андерсън заради визията ѝ, са се оплакали, че след действията им тя ги е блокирала в социалната мрежа.