Да си във форма е винаги на мода. А да изваеш красиво тяло (което никак не е лесно) е не само бонус към визията, но и същински магнит за любопитни погледи. Дали с възхищение или завист - няма значение. Ами точно това прави в момента Орландо Блум. Очевидно, има и какво да покаже.

Орландо Блум, Кейти Пери и декорирането на детската стая на дъщеря им

Защо се съблече Орландо Блум

И кой го засне така

Актьорът от "Карибски пирати" демонстрира много добра физическа форма. Под къса дънкова жилетка той смело разкрива здрави мускули и гърди. Същите привлякоха погледите на присъстващите на снимките на комедията Wizards!, в която Орландо участва.

Кадри от събитието в социалните мрежи пък зарадваха феновете на звездата. На тях виждаме британеца гол до кръста, разкривайки няколко интересни татуировки, обут с широк и доста смъкнат под талията панталон, с дълга коса на расти, а на краката бежови сандали.

Част от Wizards! явно е и половинката на Ким Кардашиян Пийт Дейвидсън, когото също виждаме на кадрите от снимачната площадка на плаж в Кернс в Австралия. И по всичко личи, че двамата с Орландо Блум се забавляват.

Но за разлика от последния, визията на бившата звезда на Saturday Night Live е съвсем неглиже - широка бледожълта тениска с щампа и широки къси бледорозови панталони. На краката - черни чорапи и цветни сандали.

Историята в Wizards! се върти около двама нещастни собственици на плажни барове, изиграни от Пийт Дейвидсън и Франц Роговски. Двамата изпадат в беда, натъквайки се на откраднати пари, които изобщо не е трябвало да пипат, пише Deadline.

Сценарист и режисьор е Дейвид Мишод. Зад филма стои продуцентската компания на Брад Пит, Plan B, заедно със See-Saw Films и независимата А24.

The Home, Пийт Дейвидсън и първата му роля във филм на ужасите

Какво прави Пийт Дейвидсън, когато не е с Ким

Какво знаем за новата роля на комика

Сега остава да разберем и каква роля има Орландо Блум. И, разбира се, кога ще гледаме филма.