През последните няколко години кариерата на Даниел Калуя върви нагоре. Затова и спечелването на Оскар в неделя, 25 април, не беше лишено от логика.

Оскари 2021, Мария Бакалова и кои са големите победители от церемонията

Успя ли Мария Бакалова да спечели Оскар

И кои са големите победители тази година

Това трябва да е знак, че възходът на Калуя ще продължи и през следващите години, като ние можем само да му стискаме палци, разбира се.

Когато трябваше да каже няколко думи при взимането на статуетката, актьорът реши да се пошегува с майка си и баща си. Той първо благодари на майка си, че е вярвала в него през всички тези години.

Снимка 528936

Източник: GettyImages

След това каза, че всички трябва да сме щастливи и да празнуваме, че сме живи, че дишаме. Животът като цяло да бъде почетен. След това обаче Даниел Калуя каза, че всичко това е невероятно, както и че майка му и баща му правят секс.

Зад кулисите Калуя е споделил пред репортери, че за известно време ще избягва да вдига мобилния си телефон, защото предполага, че го очакват неприятности.

Оскари 2021 и най-ниският рейтинг в историята на наградите

Пореден негативен рекорд за Оскарите

Рейтингът едва ли може да бъде по-нисък

Актьорът казва, че майка му няма да е много щастлива от казаното от него, но твърди, че тя има чувство за хумор, така че всичко ще бъде наред в крайна сметка, пише Fox News.