Янита Янчева е най-успешната българска инфлуенсърка с над 1.8 милиона последователи в Instagram. Въпреки че отдавна живее в чужбина (последно в Мексико), тя често се връща в родината си. В социалните мрежи пък я виждаме предимно в образа на фитнес модел и майка.

Янита Янчева ни кара да се изпотим - и в преносен, и в буквален смисъл

Янита Янчева ни кара да се изпотим - и в преносен, и в буквален смисъл

Поредната секси тренировка по бански на фитнес модела

От доста време Янита Янчева обяснява в профила си, че е открила друга своя голяма страст - освен фитнеса, разбира се.

Става дума за свободното гмуркане. В няколко различни поста тя е споделяла, че чрез гмуркането не само се чувства истински свободна, но и че е преодоляла страховете си. Дори е загатвала, че се цели в подобряването на рекорди. Отново от Instagram миналата година разбрахме и че е успяла. Фитнес моделът потвърди тогава, че е поставила три нови национални рекорда.

И понеже съдържанието на Янита Янчева в социалните мрежи винаги има с какво да ни впечатли, често хвърляме по едно око на профила ѝ. Именно оттам забелязахме и една интересна промяна в нея.

Рекордът по свободно гмуркане, с който Янита Янчева се похвали

Рекордът, с който Янита Янчева се похвали

Фитнес моделът демонстрира не само страхотна форма

Очевидно фитнес инфлуенсърката е решила да промени цвета на косата си. Вместо красивото русо, с което бяхме свикнали да я виждаме, сега Янита Янчева е решила да експериментира с розов цвят.

Както отбелязаха и много от феновете ѝ покрай всички постове за гмуркане и с това розово в момента, все повече се доближава до представите за една страхотна русалка. Липсва ѝ само опашката.