Винаги сме се вълнували от това какво се случва с Нина Добрев. Винаги сме се опитвали да бъдем наясно и как се развива любовният ѝ живот. След като през ноември се раздели с гаджето си Гранд Мелън, до съвсем скоро името ѝ не беше спрягано с никой друг. Преди няколко седмици обаче в различни таблоидни издания се появи информация, че актрисата има връзка със сноубордиста Шон Уайт.

Нина Добрев и как е изглеждала актрисата като дете

Нина Добрев - такава, каквато не сме я виждали

От малка е голяма сладурана

И въпреки че двамата нито потвърждаваха, нито отричаха новината, една от последните снимки в профила на Нина в Instagram дава нова светлина по въпроса. От нея ясно си личи, че актрисата не прекарва изолацията си сама, а в компанията на Шон Уайт - предполагаемото ѝ ново гадже.

Явно двойката е решила да се позабавлява по време на пандемията и влизайки в ново амплоа, виждаме как Нина се е заела със задачата да подстриже Шон.

Въпреки че не става ясно в чий дом са се затворили Уайт и Добрев, по всичко личи, че са заедно. А докато чакат пандемията в САЩ да отмине и отново да заживеят нормално, двамата очевидно се наслаждават един на друг.

И докато Добрев пише под снимките: "Прибавям към резюмето си: фризьор", в профила си в Instagram Шон добавя, че понеже личният му фризьор е отказал да го подстриже, затова Нина е трябвало да се намеси.

Според източници на E! News, споделянето на общи снимки е голяма стъпка за Нина, която очевидно е доста влюбена. Изданието пише, че двамата са се запознали по време на новогодишно парти, малко след което е започнала и връзката им.

Докато все още нямаме официално потвърждение от нито един от двамата обаче, не можем да бъдем абсолютно сигурни, защото може да се окаже, че Нина и Шон са просто много добри приятели.

Нина Добрев, кучето ѝ и какво прави актрисата в задния двор

Какво прави Нина Добрев в задния двор

И ние искаме така