През юни Нина Добрев разкри, че с екранния си партньор от "Дневниците на вампира" - Пол Уесли, невинаги са се разбирали. Месеци по-късно тази тема продължава да вълнува много от феновете и на двамата.

Нина Добрев и как пострада актрисата

Как пострада Нина Добрев

Лятна контузия

Вчера, 16 октомври, актрисата публикува един много забавен видеоклип в профила си в Instagram. Виждаме я да съзерцава морето край басейн в Ибиса. Докато е около басейна, към нея се приближава познато лице.

"Ей, Нина", казва Уесли, като я прегръща. Добрев пък използва шанса да се извини за казаното преди месеци.

"Ей, знаеш ли, никога не съм ти казвала. Сигурна съм, че си видял цялата информация в пресата. Беше толкова глупаво. Знаеш колко много те обичам че това изобщо не е вярно. Очевидно просто са хванали и извадили едно изречение от контекста."

Пол Уесли уверява Нина, че цялата драма е зад гърба им и че ако има едно нещо, което хората трябва да знаят за него, това е, че не таи злоба. 

След като Нина Добрев му благодари и споделя щастлива, че оценява реакцията му, изненадващо Пол с всичка сила я запраща във водата.

Няма съмнение, че двамата актьори са страшно забавни, а също така, че очевидно са в прекрасни отношения, каквото и да пишат медиите за тях. 

Нина Добрев, Грант Мелън, Dior и Парижката седмица на модата

Как се забавлява Нина Добрев с гаджето си в Париж

Актрисата в света на модата