След тазгодишната церемония по раздаването на Оскарите почти никой не се вълнуваше кой е взел статуетка и кой не. Защото събитието на вечерта се оказа шамара, който Уил Смит лепна на комика Крис Рок по повод импровизирана шега по адрес на съпругата на Смит Джейда Пинкет.

Оскари 2022, Уил Смит, Крис Рок, Джейда Пинкет Смит и защо актьорът зашлеви колегата си

Защо Уил Смит удари шамар на Крис Рок

Цирк

Звездите се разделиха на два лагера - едните защитаваха Уил Смит, а други осъждаха постъпката му.

Нина Добрев също реши да каже своето мнение по въпроса, като зае... средна позиция. "Много харесвам Крис. Не ми хареса шегата му. Въобще. Надявам се той да е добре. Много харесвам Уил. Не хареса поведението му. Не приемам насилието. Надявам се той да е добре", написа Добрев в стори в Instagram.

Снимка 568825

Източник: Instagram/nina

Тя допълни по адрес на Джейда Пинкет Смит, че не е приятно да чуеш шега по свой адрес за нещо, което няма как да промениш. И че да се шегуваш със здравословното състояние на човек не е ок, визирайки признанието на Джейда, че се бори с алопеция.

33-годишната Нина Добрев поясни още в коментара си за случая, че има много близък човек, който страда от същото заболяване. Затова чувства темата близка и е решила да сподели и собствените си мисли във връзка с инцидента на Оскарите.