Преди седмица Николета Лозанова качи в личния си профил в Instagram картинка с надпис: "Влюбена съм в местата, на които никога не съм била, и в хората, които никога не съм срещала", с която намекна на своите над 800 хиляди последователи, че се отправя на поредната почивка, някъде далеч от дома.

Николета Лозанова, почивката ѝ на Сейшелите и как се забавлява с половинката си моделът

Екзотичното бягство на Николета Лозанова

Къде избра да празнува Коледа българският модел

Николета е добре известна с многобройните си пътувания по цял свят. В повечето случаи виждаме нейни снимки от доста екзотични места. Никак не сме изненадани, защото моделът е и успешна бизнес дама и определено няма проблем да си го позволи.

Затова и Николета Лозанова по няколко пъти в годината си "открадва" малко време, за да отскочи някъде на топло, където да се отпусне след работните си ангажименти.

Ако не е на Бахамите, в Занзибар, Доминикана или Малдивите, Николета събира естествен тен някъде някъде в Европа. Едно е сигурно обаче, каквато и дестинация да си избере, винаги е свързана с много лукс и секси кадри. За щастие на феновете ѝ, най-популярната носителка на титлата Мис Плеймейт"в България, винаги ги държи в течение.

Затова не закъсняха много и публикациите в социалните мрежи от ваканцията ѝ в Италия. Николета Лозанова пусна галерия от общо девет снимки, разкриващи подбрани мигове от пътуването ѝ с нейния любим.

Онова обаче, което направи по-сериозно впечатление на почитателите ѝ, бе краткото видео, което сподели на следващия ден. В него, обърнала гръб към обектива, тя се къпе, стоейки под външния душ на луксозната вила, която са наели.

На друга снимка от спалнята на мястото, където са отседнали, виждаме Николета, която стои до леглото, прикривайки предната част на голото си тяло с хавлиена кърпа.

"Време да не правим нищо", гласи посланието към поста, събрал над 11 хиляди харесвания и множество комплименти под формата на коментари.