Никол Шерцингер надхвърли 40-те, но въпреки това, а и заради това, продължава да изглежда като на 20-и-няколко. Разбира се, не подценяваме силата на грима и програмите за обработка на снимки, но певицата дължи външния си вид и на строго изградени и спазвани правила и принципи, както и на някоя и друга малка тайна, която не се притеснява да сподели с всички.

Любим продукт за красота

Никол се кълне в магическите способности на кокосовото масло. Както в натурален вид, така и като съставка в козметични продукти. Тя го използва за хидратация от главата до петите и е повече от доволна.

Витамини

Шерцингер от години ползва хранителни добавки, с които да си набавя всичко необходимо за здравето и красотата. Набляга предимно на витамините C и D, както и на минерали като калций, магнезий и цинк, които са важни за косата, кожата и ноктите.

Тренировки

Разбира се, че Никол тренира доста, за да изглежда така. Освен във фитнес залата, тя обича да се поти с джогинг в парка или да разпуска с гореща йога, като едновременно изгаря мазнини и гони токсините от тялото си.

Хранене

Певицата споделя, че не спазва особено строг хранителен режим. Според нея диетите объркват сериозно метаболизма. Смята също, че каквото даваш на тялото си, това то ще си иска. А пълните забрани само ни карат да прегрешаваме.

Основното й ограничение е свързано с червеното месо, което избягва. За сметка на него обаче си пада по пикантните храни и смята, че те са добри за здравето. А най-важното е да се вслушваме в тялото си.

Снимка 362904

Източник: Instagram / Nicole Scherzinger

Време за себе си

За да изглежда и да се чувства добре с натоварената си програма, Никол винаги намира и малко време да се поглези. Най-често това се изразява в дълга вана с приятен музикален фон. Освен това си пада по дълбокотъканния масаж, медитацията и четенето на вдъхновяващи книги.

На кого подражава

Шерцингер не крие, че се възхищава на Джей Ло и на нейния звезден блясък. Взима пример и от своята баба, която живее в родното й място - на Хавайските острови. Именно тя й е подшушнала да използва щедро кокосово масло и да не се притеснява за годините.

Никол Шерцингер и ритуалите преди концерт

Какво прави Никол Шерцингер преди концерт

Сама се разкри

Най-важните съвети

Никой козметичен продукт не може да ни помогне, ако не се наспиваме. Достатъчно сън и достатъчно количество вода са в основата на естествената красота. Важно е също често да се усмихваме и да се забавляваме подобаващо, пише Daily Star.