На 29 юни Никол Шерцингер имаше рожден ден и навърши 42 години. Специалният повод певицата отбеляза в компанията на половинката си - Том Евънс.

Никол Шерцингер на 42

Никол Шерцингер в 22 факта

Защото някой днес има рожден ден

Никол не пропусна да отбележи колко е щастлива с човека до себе си, като публикува серия от снимки, за да покаже как двамата са прекарали празничния ден.

От своя страна обаче Том Евънс също не остана безучастен към рождения ден на любимата си. Той реши да бъде романтичен и да покаже на целия свят колко много обича и държи на Никол Шерцингер.

Бившият ръгбист качи снимка в профила си в Instagram, на която виждаме как двамата се гледат влюбено по бански на лодка, докато изпращат залеза над Атлантическия океан.

"Много съм благодарен, че те имам в живота си, Никол Шерцингер. Честит закъснял рожден ден, любов моя", написа под кадъра Том Евънс.

По всичко личи, че връзката им става все по-сериозна и съдейки от непрекъснатите им публикации с общи снимки, нищо чудно двамата скоро да ни изненадат с новина за сватба.

Въпреки дългите си връзки, които Никол Шерцингер имаше с Луис Хамилтън и Григор Димитров, певицата все още не е минала под венчило. Може би Том ще бъде нейният избраник?!

Никол Шерцингер, Том Евънс и как прекара рождения си ден певицата

Рожденият ден по бански на Никол Шерцингер

С кого прекара празника си и за какво е благодарна певицата