Празникът на влюбените мина, а много известни двойки не пропуснаха да споделят с последователите си в Instagram как точно са си прекарали. Сред тях, без особена изненада, са и Никол Шерцингер и Том Евънс.

Двамата ни заливат с кадри, на които демонстрират колко са влюбени, по всяко време на годината, но тези по повод Свети Валентин са малко по-специални.

Като един истински джентълмен, който е влюбен до уши в красивата си половинка, Евънс се е постарал максимално да я изненада приятно за празника. А щастливата Шерцингер просто нямаше как да не се похвали с подобен жест, за който много жени й завидяха.

Певицата публикува в профила си в Instagram две снимки, на които виждаме Том само по червени боксерки, обграден от червени рози, балони, сладки и подаръци. И всичко това е гарнирано със секси танцова интерпретация и чаша чай за добро утро.

Никол Шерцингер, Том Евънс и още секси снимки от почивката им

Още секси снимки от почивката на Никол и Том

На плажа винаги е по-добре

Няма как да не поздравим Евънс за старанията да направи Деня на влюбените специален за своята любима още от сутринта. Шерцингер публикува и няколко общи снимки, пожелавайки си да видят още много красиви залези заедно. А как са продължили празника си, оставяме на въображението да предполага...