Вчера, 29 юни, Никол Шерцингер имаше рожден ден и навърши 42 години. За да го отбележи, певицата избра най-добрата компания - тази на приятеля си Том Евънс.

Никол Шерцингер на 42

Никол Шерцингер в 22 факта

Защото някой днес има рожден ден

Никол сподели в Instagram и серия от снимки, на които разкрива как е преминал специалният ден, който двамата отпразнуваха в Португалия.

На една от снимките виждаме Никол и Том да позират по бански, като демонстрират перфектните си тела на фона на красиви скали, разположени на брега на Атлантическия океан. На друг кадър са заменили плажното облекло с ежедневно и вдигат наздравица с чаши бяло вино, седнали под открито небе на маса, отрупана с вкусна храна.

Никол не пропусна да изкаже благодарности за поредната прекрасна година в живота ѝ, като в текста под снимките написа: "Благодаря ти, Боже, за поредната година около слънцето. Признателна съм за всеки нов ден, за свежия въздух в дробовете ми и сърцето ми, биещо по-силно от всякога. Благодарна съм за твоята милост и този неочакван подарък на времето."

Тя допълва, че е благодарна и за радостта и необятната любов, която получава от семейството и приятелите си, както и от толкова много хора по света.

"Благодаря и за твоята доброта и за това, че никога не се отказваш от мен, показвайки ми истинското значение на любовта, щастието и мира", пише още певицата, която завършва с думите, че сега повече от всякога е важно да отделим време, за да помислим и разберем колко благословени сме. Затова и не бива да губим вяра, защото Бог е добър.

Никол Шерцингер, Том Евънс и колко сериозна е връзката им

Никол Шерцингер и Том Евънс - все по-близки

Една голяма крачка