Никол Шерцингер и Том Евънс са заедно вече от няколко месеца и отношенията между тях изглеждат все по-сериозни.

Ако докато ходеше с Григор Димитров, Никол рядко си позволяваше (да не кажем почти никога) да качва общи снимки или да се появява в негова компания на официални събития, то с Том действа много по-показно.

Двамата не спират да се хвалят в социалните мрежи колко щастливи са и - по всичко личи - връзката им става все по-сериозна. Тези изводи си вадим най-вече от последните снимки в Instagram профила на бившия ръгбист.

Никол Шерцингер, Том Евънс и една голяма крачка във връзката им

Ето какво направи Никол Шерцингер с Том Евънс, но не и с Григор Димитров

Една голяма крачка

След като прекараха няколко споделени в домашна изолация месеца, сега (когато мерките в много страни по света бяха разхлабени) двамата решиха да отново да попътуват заедно.

Никол и Том заминаха за Португалия, за да могат да прекарат Международния ден на бащата с живеещите там родители на Евънс.

Том не пропусна да публикува снимка от първата среща на Никол с родителите му. На кадъра виждаме как четиримата се усмихват щастливо пред обектива за може би първата им "фамилна" снимка.

Срещата с неговите идва няколко месеца, след като тя го представи на своите по Коледа. По всичко личи, че двамата се разбират отлично и връзката им става все по-сериозна.

Никол Шерцингер и секси танцувалната ѝ тренировка

Никол Шерцингер и една необикновена секси тренировка

Не е за всеки