За съжаление, отдавна не сме виждали Никол Шерцингер и Григор Димитров заедно. Дали са все още двойка, можем само да предполагаме. Но певицата напоследък избягва и соло изявите, а причината за това нейно решение е свързана с бившия й приятел Люис Хамилтън.

Докато пилотът на Формула 1 купонясва в Париж и определено не му липсва женско внимание, на Никол май никак не й е до забавление. Тази седмица тя имаше участие в Лондон на частно парти в луксозен ресторант. Появата й в английската столица бе уловена от фотографите.

Шерцингер заложи на драматична визия - дълга, черна рокля от плюш с блестящи акценти, дълги обеци и обувки на висок ток. Гримът на певицата може да не беше силен, но силно впечатление направи липсата на усмивка върху лицето й, както и доста угриженото й изражение.

Определено не сме свикнали да виждаме Никол толкова тъжна, но за това си има основателна причина. През февруари в интернет пространството се завъртя пикантно видео на певицата и бившия й Хамилтън, в което тя демонстрира прелести, а той - влечението си към тях.

Никол Шерцингер, Григор Димитров и едно обяснение в любов

Никол Шерцингер призна, че обича Григор Димитров

Мистерията около един коментар в Instagram

Едва в началото на тази седмица Шерцингер реши да проговори за случилото се. Тя не може да разбере защо този, който е пуснал видеото, го е направил. За нея това е изключително злобна постъпка и форма на насилие. Заради това е решила за известно време да не се показва много-много, пише Daily Mail.