От много време се подозираше, че Никол Шерцингер и българският тенисист Григор Димитров вече не са заедно, но досега никой от тях не беше потвърдил официално тази информация.

Никол Шерцингер, Австралия и поредното пътуване на певицата

Ново предизвикателство за Никол Шерцингер

Къде и какво прави певицата

Преди две седмици обаче певицата сякаш спонтанно призна за раздялата им. В момента тя е част от журито на "Австралия търси талант", като по време на кастингите не се притеснява открито да флиртува с участниците. 

Забелязала този факт, една от колежките на Никол в шоуто се пошегува, че вече е намерила подходящ австралиец за певицата, при което Никол не се поколеба да се съгласи с отправеното предложение, защото както самата тя се изрази "е свободна".

Сякаш като доказателство, че двамата с Григор Димитров вече не са заедно, Никол не спира и със самостоятелните пътувания. Дори в момента певицата отново е в Хаваи, наслаждавайки се на прекрасните плажове на родното място.

Колко и да е ангажирана с шоуто в Австралия, Никол винаги намира по някой свободен ден, за да отскочи вкъщи и да си почине.

На едно от видеата, които качи в профила си в Instagram, дори я чуваме да пее местна хавайска песен.

Разделите могат да бъдат много трудни и всеки се справя по различен начин с тях. Очевидно за Никол Шерцингер начинът е не само да бъде колкото се може по-ангажирана, но и да намира време, което да прекара у дома с най-близките си хора.

Никол Шерцингер, как поддържа фигурата си на 41 и за какво съжалява певицата

За какво съжалява Никол Шерцингер

И пред кого се чувства виновна