Животът продължава независимо от трагедията, която е сполетяла семейството ти. Това доказва Наталия Брайънт, чийто път напред тепърва предстои да се разгърне. Преди няколко дни тя направи поредната крачка по него.

Ванеса Брайънт и какво обезщетение получи за снимките от катастрофата на Коби Брайънт и дъщеря й Джиана

Вдовицата на Коби Брайънт и едно недостатъчно обезщетение

Колко получи Ванеса Брайънт от съда

19-годишната дъщеря на покойния Коби Брайънт участва в церемонията по връчването на наградите на Council of Fashion Designers of America на 7 ноември в Ню Йорк.

Наталия беше облечена в дълга розова рокля по тялото, чийто модел включваше и качулка. Беше я комбинирала с малка чанта в златисто и бижута в същия цвят. "Винаги съм обичала модата и откакто се помня искам да съм модел", споделя тя пред People.

Снимка 594146

Източник: GettyImages

През февруари миналата година Брайънт сключи договор с популярната агенция за модели IMG Models. Тогава тя разкри, че най-голямото й вдъхновение е майка й Ванеса, която й дава много ценни съвети за мода и красота.

Снимка 594147

Източник: GettyImages

Наталия е най-голямата дъщеря на Коби и Ванеса Брайънт. Тя има още три сестри - петгодишната Бианка, тригодишната Капри и 13-годишната Джиана, която загина заедно с баща си в катастрофата с хеликоптер през януари 2020 г. Коби Брайънт беше на 41.