Мона Гочева набра популярност покрай участието си в сериала "Революция Z" преди няколко години. След това обаче остави кариерата си на актриса и певица на по-заден план, за да се отдаде на майчинството.

Мона Гочева, Радослав Гочев и новината, че ще стават родители за втори път

Голямата новина на Мона Гочева

Да ѝ е честито

Паралелно с отглеждането на сина си - Никола, тя реши да развива и профилите си в социалните мрежи. Така се превърна в една от най-следваните българските инфлуенсъри.

През лятото на 2022 г., Мона Гочева реши, че е време да сподели с последователите си в социалните мрежи, че е бременна отново, а през октомври стана ясно, че второто дете в семейството ще бъде момиче.

Отново от профила на Мона в социалните мрежи разбираме, че малкото им момиченце вече се е родило и носи прекрасното име Леа.

Мона Гочева, Радослав Гочев и какъв ще бъде полът на второто им дете

Мона Гочева разкри пола на второто си дете

Още едно момче или пък този път момиче

"Добре дошла, Леа Радослав Гочева. Днес - 23.01.2023 в 12:00 се роди нашето момиче", пише Мона под серия от снимки от болницата, като не пропуска да изкаже благодарности на целия екип на ПСАГБ "Света София " за грижите, както и да изрази огромната си любов към своя съпруг - Радослав Гочев. 

Актрисата получи много поздравления от своите фенове и колеги, сред които се открояват имената на Мария Илиева, Поли Генова, Александър Сано, Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Маги Джанаварова, Теа Минкова.