Достатъчно доволен от живота ли се чувстваш, когато кариерата ти е в подем, а любовният ти живот процъфтява? Вероятно подобна мисъл се върти в главата на Брад Пит, който има с какво да се похвали напоследък.

Как изглежда (и колко е пораснал) биологичният син на Брад Пит и Анджелина Джоли

Как изглежда (и колко е пораснал) биологичният син на Брад Пит и Анджелина Джоли

Нокс Джоли-Пит вече е истински мъж

Преди часове видяхме първи трейлър на филма F1 с участието на 60-годишния актьор. Той пък се появи на публично събитие във Великобритания заедно с Инес де Рамон - жената, с която има връзка вече повече от година.

Има ли връзка и с шестте си деца от Анджелина Джоли? Отговорът на този въпрос е малко по-сложен. Големите - 22-годишният Мадокс, 20-годишният Пакс, 19-годишната Захара и 18-годишната Шайло се отрекоха от баща си по един или друг начин.

Снимка 551678

Източник: GettyImages

За Брад Пит остана възможността да се опита да оправи отношенията си поне с 15-годишните близнаци Вивиън и Нокс. "Той реално няма никакъв контакт с по-големите си деца. Връзката му с по-малките в последните месеци е ограничена, защото е зает със снимки", коментира източник на People.

Снимка 655153

Източник: GettyImages

Източникът уточнява още, че децата живеят с Анджелина Джоли почти през цялото време, но Брад Пит има право да посещава непълнолетните си отрочета - нещо, което очевидно не прави заради натоварения си график в последните месеци.