Мишел Пфайфър е една от най-обичаните холивудски актриси и доказателство за това са и многобройните ѝ последователи в Instagram, които вече са над цели три милиона.

Мишел Пфайфър, „Ант Мен и Осата: Квантомания“ и колко добре изглежда актрисата на червения килим

Мишел Пфайфър изглежда ослепително и на 64

И накара всички да говорят за нея

И за да отбележи повода и да благодари на феновете си, тя сподели с тях селфи, което не само те, но и всеки почитател на естествената красота би оценил. Защото на снимката 65-годишната Мишел Пфайфър е изцяло без грим, небрежно седнала на дивана си у дома, облечена също толкова небрежно - в обикновен сив пуловер.

Въпреки че актрисата няма грим на лицето си, то изглежда повече от добре предвид възрастта ѝ. Кожата ѝ е с равен светъл тен и видимо малко бръчки, което Мишел Пфайфър най-вероятно постига с грижа с качествена козметика и процедури.

А усилията, с които поддържа външния си вид, не остават неоценени. В коментарите под поста на актрисата нейни приятели и фенове я поздравяват не само за свежото ѝ присъствие в Instagram, а и се възхищават от естествената ѝ красота. "Ти наистина не остаряваш", пише един от потребителите. "Страхотна както винаги", пък се удивлява друг.

Мишел Пфайфър, The First Lady и признанието й за ролята на Бети Форд

Нещото, което Мишел Пфайфър няма да направи отново

Какво призна актрисата

И ние не можем да скрием, че е вдъхновяващо да виждаме знаменитостите естествени, когато са най-непринудени, в светлина, различна от тази на червения килим. Особено сега, когато е все по-актуално да се говори за остаряването и това колко е важно всеки човек да го приеме.