Преди броени дни Мадона успя да шокира феновете си с начина, по-който изглежда. 64-годишната певица се появи на наградите Грами, за да представи Ким Петрас и Сам Смит, които спечелиха награда за най-добро изпълнение на поп дуо/група в "Unholy" и лицето ѝ изглеждаше неузнаваемо.

Мадона, Грами 2023 и стряскащият външен вид на певицата, който озадачи феновете ѝ

Стряскащият външен вид на Мадона

Певицата успя да шокира феновете си

И ако 64-годишната Мадона успя да стресне много от феновете с външния си вид, то друга 64-годишна известна личност - актрисата Мишел Пфайфър, удиви и възхити всички, като демонстрира елегантност, класа и естествен външен вид.

Мишел Пфайфър рядко се появява на червения килим, но когато го направи, всеки път е една от най-стилните звезди. Така пролетната колекция на Антъни Вакарело за Saint Laurent се превърна в една от най-обсъжданите в модните списания, след като актрисата облече тоалет на бранда на премиерата на екшън филма "Ант-Мен и Осата: Квантомания" в Лос Анджелис.

64-годишната актриса отново ни доказа, че възрастта е просто число, като доказа, че можем да изглеждаме неотразимо и на 60+. Мишел Пфайфър дори пусна видео в Instagram, в което показва приготовленията си за премиерата - от гримьорския стол до червения килим.

Пфайфър направи своя дебют в киновселената на Marvel като Джанет Ван Дайн - отдавна липсващата съпруга на Ханк Пим (Майкъл Дъглас) в "Ант Мен и Осата" още през 2018 г. После влезе в образа за "Отмъстителите: Краят" през 2019 г., а сега ще се появи в "Ант Мен и Осата: Квантомания", който излиза по кината на 17 февруари.

Отваряме малко скоба, че след "Ант Мен и Осата: Квантомания" очакваме и Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5 май 2023 г.), The Marvels (28 юли 2023 г.), Captain America: New World Order (3 май 2024 г.), Thunderbolts (26 юли 2024 г.) и Blade (6 септември 2024 г.).

А иначе, в "Ант Мен и Осата: Квантомания" Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата. Този път към тях се присъединява и дъщерята на Скот - Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп - д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър), припомнят от Daily Mail.