Макар повечето от известните личности да имат без профил в социалните медии, все още има такива, като Мила Кунис например, които предпочитат да запазят личния си живот в тайна.

Пред Cosmopolitan актрисата разкрива, че не документира живота си в социалните медии, както правят толкова много други знаменитости, защото мисли, че приложения като Twitter и Instagram са се превърнали предимно в отрицателни платформи.

Първоначалната идея на социалните медии, като забавно намерение да се свързваме с хората, допада на актрисата, но тя споделя, че всичко прекалено много се е изкривило. "Целият смисъл така се промени, че вече става въпрос само за това кой може да бъде най-силният, кой може да бъде най-ядосаният и най-отрицателният. Това просто вече не е една забавна игра."

Мила Кунис признава, че не разбира целта на социалните медии, че е малко бавна по отношение на усвояването и е прекалено късно "да се качи на този влак".

Докато за Кунис е малко вероятно да ползва някога социалните медии, съпругът ѝ Аштън Къчър е активен потребител - има профили в Twitter и в Instagram, и то със значителен брой последователи.