Освен че превзеха много от свободното ни време, социалните медии дадоха възможност на много хора да достигнат до повече читатели/последователи и да споделят важните за тях послания. Точно така стана и с Мей Мъск.

Диетолог и моден инфлуенсър, тя има и друг скрит коз в ръкава си - майка е на Илон Мъск.

Не на това се дължи обаче успехът на 73-годишната Мей в TikTok и Instagram. Тя не се срамува от възрастта си и просто обича да се забавлява.

Тя споделя открито как се грижи за кожата, тялото й духа си. "Най-красива се чувствам, когато мина по червения килим с разкошна дизайнерска рокля и професионално направени грим и прическа. За първи път ме поканиха на събитие с червен килим на 68. Така че не се отчайвайте!"

Мъск признава, че обича да експериментира с дрехите и грима си. "Следвам модните тенденции - когато си на 73, трябва да останеш актуален, стилен и да си не такъв, какъвто всички очакват", разказва тя пред Vogue.

Пред изданието Мей Мъск казва и каква диета спазва. "Флексетарианка съм. Което означава, че вкъщи съм вегетарианка, а когато излизам на ресторант, ям месо и риба." А бръчките въобще не я притесняват. "Получават се, когато губим мазнините по лицето си. Но по-добре с бръчки, отколкото със сърдечни заболявания, високо кръвно и диабет!"