Толкова свикнахме все за Мелания Tръмп да говорим, че като я няма близо месец, и започваме да се притесняваме какво става. Последната изява на Първата дама бе по коледните празници, след това ни зарадва с новогодишно селфи, а после - изчезна вдън земя.

Не за първи път Мелания се скрива от медийното внимание за няколко седмици. От една страна, това е логично, когато няма официални ангажименти. Но през по-голямата част от времето все успява да се набие на очи с някой тоалет, дори уж неволно.

Снимка 401938

Източник: GettyImages

Предишния път, когато госпожа Тръмп изчезна за близо месец, се заговори, че се е наложило да й бъде направена операция, от която се възстановява. Сега обаче подобна информация няма, и по-добре.

Преди дни Мелания е пристигнала във Флорида с правителствения самолет. И тъкмо решихме, че докато американското правителство е в криза, Първата дама прекарва дните си на спокойствие в имението на семейството Мар а Лаго, и тя реши да ни опровергае, публикувайки две снимки на Белия дом, покрит със сняг.

Според говорителката й Стефаши Гришъм, госпожа Тръмп използва първия месец от годината, за да планира предстоящите до края на 2019 г. ангажименти. След като правителството спря работа, Мелания прекрати едно от редовните си задължения - да развежда групи посетители в Белия дом. Сега такива просто няма, пише Vanity Fair.

Мелания Тръмп, един кожен панталон и поредният моден гаф

Мелания, къде ти е панталонът

Първата дама със секси гаф

На 20 януари Мелания отново използва Twitter, за да напомни за себе си и за двете години, които са изминали от встъпването на Доналд Тръмп в длъжност. Тя сподели, че за нея е чест да служи на тази "велика нация" и добави кадър от танца й с Доналд след инагурацията.

Снимка 401962

Източник: Twitter / Melania Trump

А вчера, 22 януари, съпрузите имаха годишнина от сватбата си през 2005 г. Е, по този повод Първата дама се въздържа от постове...