След първата си самостоятелна визита зад граница и покрай скандала с видеото с нейната гола двойничка, Мелания Тръмп се позагуби от медийното пространство в последните седмици. Но ето я отново, в целия й блясък.

"Голото" видео на Мелания Тръмп

"Голото" видео на Мелания Тръмп

Президентът - осмян в клип на рапър

В края на миналата седмица лидерите на редица държави се събраха в Париж, за да отбележат годишнината от края на Първата световна война и да почетат хилядите й жертви.

Докато държавните глави разговарят на високо ниво и нищят световната политика, Първите дами имаха малко време да разходят новите си тоалети и да привлекат внимание.

Снимка 388947

Източник: GettyImages

Мелания Тръмп беше в рокля-палто в сиво - цвят, в който я виждаме доста рядко. Въпреки това не можем да отречем, че и той и отива. Особено когато е съчетан с подходящата кройка. Елегантният тоалет с плисирана долна част съчета с палто в същия цвят. 

А и Първата американска дама не спря да демонстрира, че знае колко добре изглежда. До нея пък позира основната й конкурентка на тема стил сред съпругите на държавни глави - Бриджит Макрон.

Снимка 388944

Източник: Twitter / FLOTUS Style News

За да бъде достойна и открояваща се, френската Първа дама избра не един, не два, а цели три тоалета, които разходи на официалните събития. Панталони, сака, ризи - все в стила на Бриджит, но сякаш и малко консервативни.

И точно когато бяхме започнали да се разочароваме, че госпожа Маркон е захвърлила късите и тесни поли заради критиките по свой адрес, тя ни опроверга с костюм в тъмносиньо, който отново извади на показ фините й крака.

Мелания Тръмп, бракът с Доналд Тръмп и едно откровено интервю

Обича ли Мелания Доналд Тръмп

Как първата дама се издаде

В същото време погледът ни, неволно или не, се набива на наедрялото коремче на Мелания Тръмп. А докато двете усмихнато позират за снимка като първи приятелки, ние няма как да спрем със сравненията помежду им.