След повече от два месеца далеч от медийния интерес, Мелания Тръмп се завърна в целия си блясък и веднага породи куп въпроси. Първата дама присъства на годишната реч на президента пред Конгреса. И докато Доналд Тръмп се опитваше да осигури стабилност на управлението на Щатите, съпругата му отново се превърна в център на внимание.

Прекалено рядко чуваме Мелания да говори, за да разчитаме на словата й да изградят нейния образ и имидж. Но тя доста умело се е научила да казва, каквото има да каже, с начина, по който изглежда. 

Снимка 405004

Източник: GettyImages

Госпожа Тръмп заложи на рокля-палто за над 1000 долара от Burberry. Изненадващо за всички, черната връхна дреха тя избра да комбинира с... черна кожена ръкавица.

Стилистът на Първата дама обясни, че тоалетът принципно върви в комплект с две ръкавици, а решението да остави едната у дома е на самата Мелания. Явно е сметнала за неуместно да се ръкува с ръкавица. Затова и коженият аксесоар бе на лявата й ръка, а скоро след пристигането си се раздели и с него.

Снимка 405005

Източник: GettyImages

Не по-малко интересен обаче е и изборът на цвят за облеклото на първата дама. Черното просто е класика, с която няма как да сбъркаш. В случая на Мелания е изразяване на позиция. Позиция, коренно противоположна на тази на дамите, които представят демократическата партия, пише In Style.

Мелания Тръмп, поредното й изчезване и една годишнина

Къде изчезна Мелания Тръмп

Не й е за първи път

Те традиционно са облечени изцяло в бяло, идентифицирайки се със суфражетките от миналото, които се борят жените да имат право да гласуват. Днес това право им е осигурено, но те смятат, че няма равенство между половете. А явно Мелания не мисли така и за пореден път даде да се разбере, макар и негласно.