В последно време Мелания Тръмп e обект на все повече критики. Не можем и да отречем, че още с началото на мандата на съпруга й коментарите по неин адрес не са стихвали. И всички те са предимно на база външен вид и облекло. 

За дейността на Първата дама не се знае и не се говори много, което ни оставя с впечатление, че тя има единственото задължение да бъде красива и да дефилира с маркови тоалети по официални събития.

Но Мелания не спира да се опитва да опровергае това изградено мнение, занимавайки се с различни инициативи - благотворителни и в подкрепа на правата на жените. И това обаче остана някак недооценено, което не говори добре за мисис Тръмп и нейния екип.

Именно човек от екипа й реши да сложи край на мълчанието и да каже всичко онова, което е трупано видимо дълго време. Говорителката й Стефани Гришам отговори публично на статия в CNN, в която открито се изразява поредното негативно мнение за Мелания - че не си разбира от работата и си няма идея каква е същността на това да си Първа дама.

И Гришам се постара да не остане длъжна на нападките срещу нейнара работодателка. Според нея, медиите и хората обръщат прекалено много внимание на тривиални и незначителни неща като цвета на косатa на Мелания. Но това не е единичен случай, защото всички "модерни Първа дами" са подложени на същия тормоз.

Разбира се, госпожа Тръмп е дълбоко възмутена от всичко, което се пише по неин адрес. Но, по думите на Гришам, тя няма никакво намерение да изневерява на себе си и ще продължи да бъде това, което е. Ще продължи и да дава най-доброто, на което е способна, за да подкрепя децата и всички, които имат нужда от нея, пише CNN.

Мелания Тръмп, новият цвят на косата й и подигравките в социалните мрежи

Защо всички подиграват Мелания Тръмп

Първата дама и една неуспешна промяна

Думите на говорителката на Мелания Тръмп е ясно, че препредават мислите и чувствата на самата Първа дама. Но някак противоречат с действията й. След като бе жестоко нападната заради промяната на цвета на косата си, съпругата на американския президент все пак се повлия от хорското мнение и отново е в кестенявата гама с леки руси оттенъци.