Първата дама на САЩ Мелания Тръмп всячески се опитва да разруши образа си на безгласна и подчинена красавица, която е до съпруга си ей така, за разкош. Медийните й изяви стават все по-чести, но продължаваме да съдим за нея предимно по външния й вид. Затова и всяка промяна в него се превръща в новина.

Откакто я помним, Мелания е все с русо в косите. Но ако до преди дни то бе доста по-незабележимо на фона на преобладаващото кестеняво, при последното си телевизионно интервю госпожа Тръмп демонстрира промяна в стила със залитане към все по-светлата гама, на крачка от превръщането й в перхидролена кукла.

А потребителите в социалните мрежи само чакат удобен повод, за да захапят и да дъвчат дълго името на Мелания. И ето им поредният, пише E!Online.

Според едни шеговити коментари, тя май си е поиграла с боята за коса на президента, защото двамата в момента са с доста сходен цвят. Но, да си признаем, на Доналд май по му отива.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и една по-различна Коледа за Първото семейство

Защо Мелания Тръмп ще остави Доналд без коледен подарък

Различният празник на Първото семейство

Други пък заключиха, че Мелания май иска да прилича на Иванка Тръмп, която също е блондинка от доста време. Но и този опит не е особено сполучлив. Има разбира се и крайности - че русото е просто завършек на цялостния фалшив облик на Първата дама - изкуствени зъби, изкуствени гърди, изкуствен тен, изкуствено лице...