Мелания Тръмп е не само Първа дама на САЩ, но и една от най-стилните жени в света. Тя може да не говори много и само да се усмихва леко, но често тоалетите й казват достатъчно за нея. На първо място - че има стил и класа.

Не е особена изненада, че съпругата на президента има афинитет към модните произведения на най-луксозните брандове.

Често сумите, които седят на етикетите на предпочетените от нея дрехи, са четирицифрени, но това ни най-малко не я притеснява. Е, за данъкоплатците едва ли може да се каже същото...

Снимка 458494

Източник: GettyImages

В края на 2019 г. британски медии правят традиционния си разбор на гардероба на Мелания от предходните 12 месеца. И още по-интересно - изчисляват сумата, която е дала за тоалетите, с които се е появила на официални събития.

Снимка 458492

Източник: GettyImages

В последните 12 месеца 49-годишната Първа дама на САЩ е похарчила 193 694 паунда, което е около 450 хиляди лева. В тази сума влизат само дрехите, с които сме видяли Мелания, а не всички, които си е закупила. И пак не можем да бъдем съвсем точни, защото някои от моделите така и не бяха идентифицирани по марка и цена.

Снимка 458493

Източник: GettyImages

През януари Мелания се отдаде на дълга почивка и я видяхме един-единствен път в края на месеца. През февруари обаче госпожа Тръмп си навакса с тоалети за над 25 хиляди долара. През месеца на рождения си ден - април, Първата дама отново накара всички да говорят за нея благодарение на избора си на дрехи.

Снимка 458490

Източник: GettyImages

По време на тридневното посещение във Великобритания през юни Мелания даде уроци по стил на Европа и смени завиден брой визии, коя от коя по-скъпи. Най-открояващата се бе рокля на Givenchy за над 12 хиляди лева, а общата сума на тоалетите й за този месец е над 50 хиляди, пише Express.

Снимка 458491

Източник: GettyImages

Мелания накара всички да й завидят и с чанта на Hermes за близо 50 хиляди. Средно на месец Първата дама харчи по 35-40 хиляди за дрехи само за официални появи. 

Мелания Тръмп, кралица Летисия и какво е общото помежду им

Как Мелания Тръмп копира кралица Летисия

Двете дами имат сходен вкус

Важно е обаче уточнението, че госпожа Тръмп ползва сериозни намаления при закупуване на дрехи от луксозните брандове. Част от тоалетите пък са й предоставени безплатно, защото тя им прави най-добрата реклама. Така че в действителност похарчената сума е далеч по-ниска.