Откакто не са Първо семейство на САЩ, Доналд и Мелания Тръмп се скриха от медийното внимание и в момента сме в пълно неведение какво се случва с тях. Докато за милиардера предприемач това е по-скоро изненадващо и може би затишие пред буря, от съпругата му не сме очаквали друго, тъй като никога не е обичала животът й да е на показ.

Мелания Тръмп, тайните служби и какъв е бил прякорът й в Белия дом

Тайният прякор на Мелания в Белия дом

Защо се е сдобила с него

В последните дни обаче отново често се говори за Мелания, а причината са разкритията, публикувани в книгата на бившата й съветничка и прес секретар на Белия дом Стефани Гришaм. А покрай това от Yahoo Finance правят разчет на материалното състояние на госпожа Тръмп, за да можем да си отговорим на въпроса колко богата е тя сега.

Краткият отговор е, че бившата Първа дама притежава около 50 милиона долара. От изданието ни напомнят, че преди да стане съпруга на Доналд Тръмп, Мелания има успешна кариера като модел с много корици и рекламни кампании, от които със сигурност е припечелила известно състояние.

Снимка 499493

Източник: GettyImages

Но след като става госпожа Тръмп, тя се заразява с неговия предприемачески нюх. През 2010 г. стартира линията си бижута Melania Timepieces & Jewelry, а по-късно и козметична марка с грижа за кожата. С тях обаче не успява да постигне кой знае какъв успех, съответно и приходите й не са забележителни.

Когато влиза в Белия дом обаче, Мелания си оставя вратичка за получаване на допълнителни облаги. През 2017 г. става ясно, че е вписана като главен изпълнителен директор на Melania Marks Accessories Member Corp., която е съставена от общо три компании, две от които с приходи между 15 и 50 хиляди долара годишно, а третата - с много по-малко.

Освен това, бившата Първа дама заведе и спечели дело срещу Daily Mail заради твърденията им, че е работила като ескорт. Няколко месеца по-късно съдът отсъди медията да й плати 2.9 милиона долара обезщетение.

Мелания Тръмп, президентската кандидатура на Доналд Тръмп и каква ще е нейната роля

Крайното решение на Мелания Тръмп

Ето какво е то

Разбира се, това не е цялостната картина относно финансовото състояние на Мелания Тръмп, но сме сигурни, че би се оправила повече от добре в живота и без съпруга си Доналд. А и един евентуален развод ще я направи доста по-богата.