В края на януари тази година Доналд и Мелания Тръмп напуснаха Белия дом, за да го отстъпят на наследниците си Джо и Джил Байдън. Докато на милиардера и предприемач определено не му се разделяше с властта, съпругата му бе повече от щастлива, че вече няма да е непрекъснато в медийното полезрение.

Мелания Тръмп, президентската кандидатура на Доналд Тръмп и каква ще е нейната роля

Крайното решение на Мелания Тръмп

Ето какво е то

Новините и разкритията около бившата Първа дама обаче не приключиха с края на мандата. Нова порция от тях получаваме от книгата I'll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House на Стефани Гришам - бивш прессектретар на Белия дом.

Тя определено е видяла много през годините, в които се е разхождала в едни коридори с Доналд и Мелания Тръмп. По нейните думи, бившата Първа дама е получила от тайните служби, които охраняват Белия дом, прякора Рапунцел.

Снимка 509141

Източник: GettyImages

Сдобила се е с него, защото е прекарвала почти цялото време в отделно имение, където е в компанията на родителите си или на сина си Барън - за да е далеч от всичко друго и от всички, дори и от съпруга си Доналд. И така събудила асоциации с приказната героиня, която се крие в своята кула.

Освен това Гришам твърди, че госпожа Тръмп е отделяла голяма част от времето си за създаване на фотоалбуми, които били наистина специални за нея - като "второто й дете".

Барън Тръмп, Мелания Тръмп и колко е висок синът на Доналд Тръмп

Какво се случва със сина на Доналд и Мелания Тръмп

Барън Тръмп вече е на 15

За да има перфектните кадри, на Мелания й се е случвало да прерязва една лента по два часа, а по време на бунта в Капитолия е била заета да прави снимки на килим, предава Business Insider.