Мистериите в семейство Тръмп са не една и две. Любопитство предизвиква както брака на Доналд и Мелания, така и взаимоотношенията между Първата дама и нейната доведена дъщеря Иванка.

Новата биографична книга The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump, която излезе от печат преди дни, разкрива нови подробности за връзката между двете любими жени на американския президент.

В изданието се говори за напрежение между Мелания и Иванка, което сякаш не може да ни изненада. Една от ябълките на раздора между двете е желанието на дъщерята на президента да превърне офиса на Първата дама в Белия дом в офис на Първото семейство (т.е. и неин).

Снимка 484156

Източник: GettyImages

Освен това, Иванка се е възползвала от всяко отсъствие на Мелания, за да се порадва на всички удобства на Белия дом, сякаш си е у дома. Държала се е надменно и с персонала, което никак не се харесва на мащехата й. 

Мелания Тръмп, Доналд Тръмп, The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump и нови подробности за отношенията им

Когато Мелания защитава мъжкото достойнство на Доналд

На това семейство никога не му е скучно

Най-изненадващи обаче със сигурност са прякорите, които двете използват в комуникацията помежду си. Според източници, цитирани в книгата, Иванка се е обръщала към Мелания с "Портрета" (защото много малко говори), а Първата дама я е наричала "Принцесата" (вероятно защото е доста разглезена), пише Business Insider.